Gyokovin matkapuhelinverkkoseuraamisohjelmat

Alue kaikelle mahdolliselle keskustelulle, muista kuitenkin palstan säännöt ja hyvät tavat.
oh2op
Viestit: 2986
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

Gyokovin matkapuhelinverkkoseuraamisohjelmat

ViestiKirjoittaja oh2op » 13.08.2021 11:03

https://gyokovsolutions.com/

Gyokov Solutionsilla on ohjelmia, joilla voi matkalla tallentaa matkan ajan operaattorinsa verkon laatua värein kartalle. Elisa on usein tasaisen sininen tai vaalea sininen. Taajamissa (Telenor-)DNA voi pompata ohi. Teliakin on enemmän taajamaoperaattori: ei lepikko-, kuusikko.- eikä notko-operaattori Elisan tapaan.

Opettavaista on huomata se, että kun kolmella kortilla kerää matkan talteen niin yksi operaattori voi osoittaa tukiaseman pohjoiseen ja kaksi etelää ja nekin eri mastoihin. Tätä on kokeiltu Pukkilasta Myrskylään ja Orimattilaan sekä Lahteen: Kanteleita ja Ämmälöitä kiertäen. Kuvio opettaa hyvin myös sen, miten arka lyhyaaltoinen signaali on tuuhealle puustolle ja notkoille. Yksityiskohtainen verkko maksaa paljon enemmän lukuisine tukiasemineen kuin yleinen. Sellaista ei kannata taloudellsesti rakentaa, mikäli aikoo pysyä toimitusjohtajana ja hallituksenjäsenenä sekä ajatella edes hieman "omistaja-arvoa" niin kuin osakeyhtiölainmukaan tulee ajatellakin.

Se, joka on keskellä ei mitään, tutkii itse verkkonsa ja alkaa ostaa suunta-antenneja ja ajattelemaan itse: vähäväkisellä muuttotappioalueellakin.

DISCLAIMER: Matkapuhelinoperointi ei ole radioamatööritoimintaa, mutta radioamatöörinkin olisi hyvä ymmärtää radioaaltojen etenemistä eri fysikaalisissa oloissa siinä, missä viestimiehenkin tai viestihenkilön. Ihmisen ensimmäinen radiolähetin on itkuhälytin: ei tarvitse osata puheradiolähetykseen kuin itkeä. Toinen on yleensä viisi- tai kuusivuotiaana päiväkotilaisena matkapuhelin, älymatkapuhelin. Jo viisivuotiaana voi Bluetoothilla perehtyä 2,4 GHz:iin tai WLAN:lla. Myös 5 GHz on viisivuotiaan arkea 0-luokalla.

EXECUTIVE BRIEF AND CONCLUSIONS: PMR446:n ja CB:n opettaminen ei olisi yhtään liikaa viisivuotiaalle tai kuusivuotiaalle, joka aikoo yhdeksänvuotiaana perusluokkalaiseksi niin kuin OH2SA.

Palaa sivulle “CQCQCQ”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa