Ulvilan WebSDR-verkko-ohjelmistoradiovastaanotin nyt http://websdr.fi

oh2op
Viestit: 1541
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

Ulvilan WebSDR-verkko-ohjelmistoradiovastaanotin nyt http://websdr.fi

ViestiKirjoittaja oh2op » 19.07.2016 22:05

Ulvilalaisen Rikin WebSDR-verkko-ohjelmistoradiovastaanotin on saanut nyt melko helposti muistettavan URL:n http://websdr.fi , josta se ohjautuu http://websdr.fi:8080 .

Tuolla kuuluu mm. 3699 kHz LSB, mutta myös Tampereen puheradiotoistin 145,750 MHz -0,6 MHz, 123 Hz CTCSS. Tampereen toistin kuuluu luonnollisesti tai alkaa kuulua magneettipiiskalla Hollolan Hämeenkosken länsiosassa Ojastenmäellä ja tätä pidemmällä valtatie 12:lla lännen suuntaan sopivilla vastaavilla mäillä. Satunnaista kuuluvutta on Hämeenlinnan Tuulosten Tuuloselta, ostoskeskukselta Hämeenlinnan-Padasjoen tietä Tuulosesta Padasjoelle päin aukeiden ja sopivien paikkojen mukaan. Sen sijaan yleisesti nämä paikat päättyvtä Auttoisten kohdalla Padasjokea.

Jos pyrkii karoittamaan Tampereen toistimen kuuluvuutta esimerkiksi Päijät-Hämeessä, sopiva verkko-ohjelmistoradio monitoroimiseksi on myös tämä Ulvilan WebSDR-verkko-ohjelmistoradiovastaanotin. Ellei halua kuunnella verkkoselaisemlla, on olemassa romanialaisen Dan Toman ohjelma Pocket RxTx.

Pocket RxTx Free https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=Goo ... ocket+RxTx
Pocket RxTx + https://play.google.com/store/apps/deta ... xpro&hl=fi 3,99 €

Palaa sivulle “Lähettimet, Vastaanottimet, Linukat, Virtalähteet jne.”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija