Akryyliamidin, C3H5NO:n, välttäminen perunoita paahtaessa

Alue kaikelle mahdolliselle keskustelulle, muista kuitenkin palstan säännöt ja hyvät tavat.
oh2op
Viestit: 6627
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

Akryyliamidin, C3H5NO:n, välttäminen perunoita paahtaessa

ViestiKirjoittaja oh2op » 07.01.2025 21:51

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/paisto ... -ehkaista/

Ilmeisesti juuri millään maakunnallisesti vaikuttavalla amatööriradioyhteisöllä ei ole tarjoiltu vielä ilmapaahtoperoita, missä on akryyliamidin riski, mutta sellainen on olemassa tarjoiluissa cateringissä.

https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikk ... yyliamidi/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Akryyliamidi

Palaa sivulle “CQCQCQ”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa