Maanpuolustuskoulutusyhdistys esitutkinnan kohteena

Alue kaikelle mahdolliselle keskustelulle, muista kuitenkin palstan säännöt ja hyvät tavat.
oh2op
Viestit: 2482
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

Maanpuolustuskoulutusyhdistys esitutkinnan kohteena

ViestiKirjoittaja oh2op » 14.02.2020 18:06

https://www.hs.fi/kotimaa/art-200000640 ... ml?ref=rss

Suomessa on tullut tavaksi nimetä melko tavallisia reippailuja ja ampumaharjoituksia "sotilaallisiksi valmiuksiksi". Nämä asiat voisi opettaa Suomen Partiolaiset, Suomen Latu, radioamatöörikerho ja ampumaseura ilman, että Eteläranta 10:ssä tai Hakaniemessä pelättäisiin kaksikantaisesta oikeistouhkaa Pariisin 1947 rauhansopimksen vastaisesti. Sopimusosapuolet, Venäjän federaatio ja Yhdistynyt kuningaskunta eivät ole valittaneet rauhansopimuksen rikkomisesta eivätkä ole ryhtyneet vastaaviin diplomaattisiin toimiin.

Se, että "sotilaallisiksi valmiuksiksi" nimetään kursseja, missä ei oikeastaan opita sotimaan, vaan liikkumaan rinkankin kanssa tai ampumaan, takaa osallistujille reservin ylennykset kertausharjoituspäivinä, mutta toisaalta aiheuttaa sen, etteivät "lapsisotilaat" eli 15-vuotiaat - 17-vuotiaat voi osallistua kursseille tai jos osallistuvat, heitä on sotilasopetettu. Sissisedät saavat opettaa partiotaitoja Suomen Partiolaisissa, mutteivat Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä alaikäisille. https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Partiolaiset

Tässä päästään sitten Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimukseen, mikä on voimassa oleva perustuslain kansainvälinen velvoite sekä muihin säännöksiin, missä alle 18-vuotias alaikäisenä on lapsisotilas eikä 60 vuotta täyttänyt ole enää sotilashenkilö, Suomalainen käytännöllisyys ja paljon puhuttu talonpoikaisjärki aiheuttaa metropolilogiikalla, mikä ei perustu sodankäyntiin, vaan terrorintorjuntaan, santarmi- ja miliisitoimintaan, poliisitoimen sotilaallistamisen ihmisoikeus- ja sopimusongelman, mitä sitten joudutaan korjaamaan mielikuvapolitiikan kohdalla näyttävin informaatio-operaatioihin.

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen hyvä puoli on erilaisten asioiden vakiointi maassa, minkä pinta-ala on 94,7% Saksan liittotasavallan pinta-alasta Hangon Tulliniemeltä Nuorgamiin. Tällä tavallan saadaan uutta tekniikkaa tuoduksi yhdenmukaisin opetusmenetelmin koko maahan hitaampaa oppimista ja sovittamissta nopeammin. Tämä on edistyksellisen keskusjohtoisuuden tehokkuutta.

Sen sijaan mielikuvapuolella aseistariisunnan edistyessä muiden kuin ydinaseiden osalta aiheutetaan melkoisia mielikuvatappioita. Ehkä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen voisi muuttaa Väestönsuojeluopetusyhdistykseksi tai joksikin muuksi, mikä ei edellytä kurkkusalaattia niinkään kuin oranssia.

Ei Yhdysvaltain, Kiinan, Venäjän jne. kokoisissa kokonaisuuksissa, Euroopan unionissa tai Euroopan neuvostossa voi käyttää talonpoikaisjärkeä, koska yhteiskuntien ohjaus perustuu eri teorioihin uskoviin kansantaloustieteilijöihin ja valtio-oppineisiin papistona.

Herää kysymys, onko Cb-radion käyttäminen taajuuksilla 26,965 MHz - 27,405 MHz sotilaallisen valmiuden opettaminen, Sissiradiot, HF-radiot toimivat 3 MHz - 30 MHz -alueella ja samaa taajuutta voisi käyttää myös Tadiranin sissiradio LV 641. https://www.doria.fi/handle/10024/102342

Sissiradiot ovat yleensä sähkötys ja SSB-radioita. Cb:ä käytetään paljon Euroopan unionissa FM:llä ja itsenäisten valtioiden yhteisössä myös AM:llä: kuorma-autonkuljettajatkin Suomessa odottaessaan jonon lyhenemistä Vaalimaalla.

Onko Cb:n käyttäminen FM:llä toimintaa, mikä ei ole sotilaallinen valmius, mutta jos modulaatio on AM tai USB niin olisiko se sotilaallinen valmius, koska sillä voisi saada yhteyden sissiradioon? Kannattaisi plärätä muutama sata sivua sopimuksia ja niiden kommentaareja, ennen kuin tarttuu liipasimeen tai tangenttiin - aivan vain talonpoikaisjärjellä talottomana asuntovelkaisena. Tarkkaile naapureitasi - raportoi poikkeuksista!

Moninormi-Cb-radiopuhelin voisi olla kiinteätaajuuksinen, taajuushyppelemätön, sotilasradio, koska sen saa sotilaskäyttötaajuuksille valitsemalla käynnistyksessä dE, Saksan asetukset. Saksan ja Tšekinmaan kanavat 41-66 ovat liikenne- ja viestintäviraston radiotaajuusmääräuksen taajuusjakotaulukon mukaan sotilaskäyttö-taajuuksia. https://fi.wikibooks.org/wiki/Radiotaaj ... and_-radio

Puolustusvoimat voisi toteuttaa kolmen kanavan perinteisen pelastusradion Saksan asetuksien kanaville 63 (26,785 MHz), 64 (26,795 MHz), ja 65 (26,805 MHz) 100 W:n lineaarivahvistimella ja 9,9 dBi:n Solarcon A99 -antennilla.

Tämä ei kiinnosta juuri ketään, koska väestönsuojelun järjestämisestä ja selustan toimivuudeta ei saa ylennyksiä eikä muita kuin puolustusvoimien siviileiltä kiellettyjä radioita pidetä oikein miehekkäinä. Väri on vihreä, muttei vihreiden vihdeä, vaan tumman kuusenvihreä tai edistyksellisimmillä kenttäharmaan saksalaisen korvaava yhdysvaltalainen oliivinvihreä. Parasta olisi, jos vapaaehtoisen maanpuolustustyön jäljellä oleva vuosikymmen käytettäisiin dataliikenteen tuottamiseksi noin 100 000 LA-/PR-27-/CB -radiolle. Siihen käyttöliittymä puolustusvoimiin oliis hyvä. Komentajilla on kiireitä, kun valtionhallintoa on ikään kuin EMU-leikattu. Aselajikomentajat ja painopistepäälliköt eivät kovinkaan ehdi suoraan seurustelemaan 900 000 reserviläisen kanssa.

Palaa sivulle “CQCQCQ”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa