https://www.verkkouutiset.fi/a/nain-muu ... /#0ae14705
https://www.euronews.com/next/2024/12/2 ... in-schools
"Tietoyhteiskunta" ottaa puoli askelta takaisin, kun ei tarvitse eikä saa olla koko ajan verkossa tavoitettavana. Seminaareissa aikuiset kuitenkin voivat auditoriossa tarkistaa Internetistä sen, mitä eivät alustajan puheesta ymmärrä keskeyttämättä kysymällä esitystä tai viivästyttämällä kysymällä seuraavan esiintyjän esityksen alkamista. Periaatteessa esitys ei välttämättä ole luento kaikista asiaryhmän perusteista, vaan joihinkin kohtiin vaikuttavasti painottuva esitys, mikä on (de)brieginginä Pohjois-Atlantin liiton tapaan "short and crispy".
https://dictionary.cambridge.org/dictio ... lish/crisp
Tehokkaan rapeuden haaste on siinä, että yleisön perustiedoissa voi olla hajontaa ja tarvittaisiin "tilannesanakirja" paikkaamiseen.
Matkapuhelinten koululaiskieltoja eri maissa
Matkapuhelinten koululaiskieltoja eri maissa
Viimeksi muokannut oh2op, 25.04.2025 23:10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Re: Matkapuhelinten koululaiskieltoja eri maissa
– Rakkaus on rajoja. Tämä lakimuutos on ehdottomasti lastemme etu ja tärkeä toimi turvallisuuden, koulurauhan ja oppimisrauhan palauttamiseksi.
Ordnung muss sein!
https://en.wikipedia.org/wiki/Ordnung_muss_sein
Länsimaisuus muuttuu vähitellen vapaudesta hyvinvoinniksi ja valtiointerventioksi. kun tuotantovoimille ei kyetä järjestämään tuotantosuhteita eikä kulttuuria autonomiseen hallintaan. Ennen ahdasmielinen ja kireällä nutturalla varustettu äidinkielen, uskonnon, saksan ja ruotsin opettaja piti yllä järjestyksen kokonaan ilman eduskuntaa ja lainsäädäntöä. Niille, joille asiantila ei sopinut heidän ihmisoikeuksiensa kannalta, saivat vuoden tuomion kerrallaan luokalle jäämisenä.
Lännettyminen arktisessa Itä-Euroopassa voi olla kivaa, mutta kun yksilöillä alkaa olla enemmän oikeuksia kuin 1930-luvulla - 1950-luvullam niiden hallinnointiin tarvitaan tehokas weberiläinen byrokratia, mikä EMU-leikkauksin tarkoitiin tekoälyrehtoria, joka jakaa Wilmassa pikatuomioita. Neuvostoliitossa, kun koneenrakennuksen talouskasvu oli 1950-luvulta 1960-luvun puoliväliin saakka käytetty, ja kun Yhdysvalloissa oli alkanut transistorien myötä sähköteknillisen tiedollisuuden ja joukkotiedotuksen myötä uudenlainen talouskasvu, alettiin olemassa olevaa tehostaa siten, että kiistettiin vieraantuminen rajoittamalla sosiologian tutkimusta ja pakottamalla vanhemmat haukuttaviksi vajaataitoisina kasvattajina vanhempainiltaan.
Edelleenkin on niin, että ilmeisesti emme oikein käsitä emmekä kykene sosiaalisesti hallitsemaan tyydyttävästi viimeistä 30 vuoden aikaista teknillistä kehitystä.
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa