https://www.verkkouutiset.fi/a/pohjois- ... /#ce0c504b
Pohjois-Koreassa kokoonpanokustannukset eivät liene lähes palkattoman tason vuoksi. Rynnäkkölennokit kehittyvät taiwanilaisia tai länsimaisia sähkötekillisä osia hieman vaatimattomammin osin, mutta kehittyvät vaikka reverge engineeringillä. Ukrainassa puolestaan kehitys kehittyy siten, että lennokkeihin tulee tekoääyä siten, että keskustelevat keskenään ja väistävät yksiin lennokkeihin suunnattua sähköistä häirintää tekoälyn avulla.
Sanotaan, että sota on keksintöjen äiti. Kun tarve on polttava, ei tuotekehityskustannuksista eikä alkusarjan tuotantokustannuksitakaan tarvitse eikä saa välittää. Toisessa vaiheessa sitten tarvitaan halpaa teollisuustalouttakin materiaalitaisteluiden edellyttämän tuotantomäärän tavoittamiseksi Yksi ehkä kaikkein merkittävimmistä määrärastkaisuista olivast Liberty-luokan halvat rahtilaivast saksalaisten upotettaviksi ja Euroopan sodankäynnin mahdollistmaiseksi. https://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_ship Yhdysvaltain sotakoneistosta 47% toimi tuotannossa, varastoinnissa tai kuljetuksissa.
Elokuvissa olevia etuinjan sankareita ei ole vain noin 1/7 vahvuudesta, noin 15%. 85% luo sodankäynnin edellytyksiä huoltavassa ja tukevissa aselajeissa ja aselajien takana on teollisuus ja kansantalous. Ritsalla vaikea sotia urheasti kuin talibanit ja ISIL, hartaat ja parrakkaat toimiehet.
Lennokkikehitystä, nyt Korean demokraattisesta kansantasavallasta
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 18 vierailijaa