Suomen Radioamatööriliitto sekä radio- ja tv-museo puoli vuosisataa sitten

oh2op
Viestit: 3564
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

Suomen Radioamatööriliitto sekä radio- ja tv-museo puoli vuosisataa sitten

ViestiKirjoittaja oh2op » 04.01.2022 06:39

Lahden Radioamatöörikerhon "kirjastossa" on runsaasti historia-aineistoa liittyen radioamatööritoimintaan. Hollolan salpakangaslaisen Kyösti Hyytiäisen Radioamatööri-lehdissä menneiltä vuosikymmeniltä on melkoisen runsaasti satunnaisen yksityiskohtaista asiaa joidenkin kerhojen osalta. 1969-1971 keskeisellä sijalla Radioamatöörissä olivat mm. Arvi Hauvosen ponnistelut radiomuseon käynnistämiseksi.

Radioamatööri

Tammikuu 1970 N:o 1, päätoimittaja Risto Halinen (OH2MK), sivu 3

SRAL:n MUSEO

SRAL:n museon hoitaja OT Arvi Hauvonen, OH3PP vetoaa uudelleen liiton jäsenkerhoihin ja jäseniin museoasian eteenpäin viemiseksi, Radioamatöörissä 6/69 s. 143 ja 6.11.69 kerhoille lähetetyissä yhteiskirjeessä esitetty vetoomus ei ole tuottanut toivottua tulosta. Viime vuoden loppuun mennessä museo on saanut vastaanottaa kaksi (2) museoesinettä ja lupauksen kolmannesta! OT Arvi ja liiton hallitus toivoo museoasiassa vireämpää toimintaa erityisesti jäsenkerhojen taholta ja pyytää asianomaisia tutustumaan uudelleen em. tiedoksiantoihin, jotta liiton museon toiminta todella käynnistyisi. Puhaltakaamme jälleen kerran yhteen hiileen!

PS. Liiton kunnianpuheenjohtajan ominaisuudessa OT Arvi, OH3PP, tervehtii koko jäsenkuntaa ja toivottaa kaikille radioamatööritoiminnan harrastajille ja ystäville menestystä alkaneelle vuodelle.

Palaa sivulle “Radio- ja tv-museo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija