Topaz Studio -kuvankäsittely

oh2op
Viestit: 2940
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

Topaz Studio -kuvankäsittely

ViestiKirjoittaja oh2op » 31.10.2018 18:54

Perusosaltaan maksuton kuvankäsittely, mihin on mahdollista hankkia maksullisia lisäosia. Ollut maininta Digikuva-lehdessä. Ei ole kokeiltu vielä itse. On ajateltu käytettäväksi mahdollisesti myös maksuttoman GIMP:n asemesta.

https://topazlabs.com/downloads

Digikuvan arviointi: https://testit.digi-kuva.fi/test/ohjelm ... paz-studio

Topaz on aiemmin ilahduttanut meitä erinomaisilla Photo­shopin lisäohjelmilla. Topaz Studio merkitsee entistä kunnianhimoisempaa ratkaisua ja samalla edullisempaa hintaa. Topaz Studio on ilmainen kuvankäsittelyohjelma, joka toimii sekä Windows- että Mac-koneissa. Se voi toimia joko itsenäisenä ohjelmana tai sen voi asentaa liitännäiseksi Photoshopiin tai Lightroomiin. Topaz Studio tarjoaa kuvankäsittelyn ja raakakuvamuunnosten perustoiminnot ja se kykenee pitkälti samaan kuin Lightroomkin.

...

Topaz Studion säädöt menevät useimmiten kohdalleen yhdellä napsautuksella, mutta esimerkiksi värien säätämiseen jäimme kaipaamaan Lightroomin tarkempia säätöjä. Jos ohjelmalla halutaan tehdä ammattimaisempia säätöjä, kuten kohinanpoistoa tai syvyysterävyyden muokkaamista, sitä varten voi ostaa suotimia yksittäin tai koko suodinpaketin hintaan 120 euroa.

Palaa sivulle “Lahjoitetaan”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija