10 000 niittysiemenpussia viidelle hehtaarille "Luontopositiivinen elämä"

oh2op
Viestit: 4653
Liittynyt: 28.03.2014 04:32

10 000 niittysiemenpussia viidelle hehtaarille "Luontopositiivinen elämä"

ViestiKirjoittaja oh2op » 09.06.2024 12:48

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/met ... da7c83c119

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatok ... nen-elama/

Jakelu Lahti-pisteessä Trion toisessa kerroksessa Aleksanterinkadulla https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatok ... ahti-piste maanantaista perjantaihin 8-16

Nyt sitten vain etsimään joku paikka, mistä puuttuu. Radiomäenkatu 43:ssakin voisi korvata pienen osan ylivanhaa nurmikkoa niittykukilla, kunhan kääntää lapiolla maapohjaa ja laittaa hieman uutta multaa pinnalle vaikka sisäänkäynnin oikealle puolelle. Näin vuokralaiset olisivat Lahden kaupungin valistusohjelmassa mukana käytännössäkin. Kahvihuoneessa on Euroopan ympäristöpääkaupunkivuodelta vihreä posliinipöllö. Se voisi olla radioluontohankkeiden maskotti.

Niittykukkasiemeniä lahjoittaa myös Ylä-Uudenmaan Osuuspankki, mikä luontiin vaihtoehdoksi Orimattilan Osuuspankin, Orimattilan Osuuspankkiin liittyneen Myrskylän Osuuspankin ja Kärkölän sekä Pukkilan Osuuspankin liittämiselle Päijät-Hämeen Osuuspankkiin, mikä ei välttämättä kovin tarkkaan arvioi peruskorjatun kerrostalon luottoriskiä Hollolan kunnan kuntakeskus Salpakankaalla.

Niittykukan siemeniä oli Orimattilan konttorissa varmasti. Mäntsälän, Kärkölän ja Pukkilan konttoreista ei ole niin varmaa, mutta kannattaa katsoa tai kysyä.

Radiomäellä asuu yksi peltojänis, ottaisikohan se porkkanaa? Nyt pitäisi ehkä saada faunan täydennykseksi mehiläisiä maailmanhuolestuneisuuden pörriäishotelliin. Ehkä koordinoidut toimet taiteilijoiden kanssa voisivat tuottaa tulosta.

Palaa sivulle “Lahjoitetaan”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija