logo

LAHDEN RADIOAMATÖÖRIKERHO RY *1930*

Lahden Radioamatööri-
kerho ry
PL 74
15141 LAHTI
Sähköposti: oh3aclahti(a)gmail.com

Takaisin etusivulle

VUOSIKOKOUS 3.3.2014

Mukavan intiimi ja rakentava vuosikokous! KATSO KUVAT SIVUN LOPUSTA!

Kerhon vuosikokous eli tilinpäätöskokous pidettiin maanantaina 3.3.2014. Kokouksessa oli fyysisesti läsnä 26 kerhon jäsentä sekä loistavalla - kiitos Ramin, OH3DB; -Skype-etäyhteydellä Gerd, DL2SB/OH5SB; Wuppertalista Saksasta. Ilahduttavan moni paikalla olleista oli uusi, tämänkin talven jäseniä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin ja kokousta johti aina yhtä sympaattisesti Kai, OH2PR.

Ennen kokouksen alkua Päivi (- josta tähän mennessä olemme käyttäneet "kutsua" ex-OH3SL/YL mutta josta täst'edes käytämme kutsua OH3SL, sillä Päivi sai perusluokan tutkinnon läpi ja hankki käyttöönsä isänsä vanhan tunnuksen -) yllätti vuosikokousyleisön pitämällä pienen kiitospuheen ja lahjoittamalla Jarille, OH2BU; maalaamansa radioamatööriaiheisen taulun kiitoksena hyvästä koulutuksesta, piiskauksesta ja kannustuksesta hamin uralle.

Kerhon toimintakertomus käytiin läpi ja sieltä nostettiin merkittävimmät viime vuoden tapahtumat esiin. Toimintakertomus hyväksyttiin muutamalla lisäyksellä ja korjauksella, tilinpäätös hyväksyttiin ja hallitukselle annettiin vastuuvapaus vaikka tai kun toimintatäytteinen vuosi oli tuonut vähän tappiota.

- Muissa asioissa Olli-Jukka, OH2OP; teki arvokkaan esityksen että Liiton historiikkitoimikunta ryhtyisi säännöllisesti keräämään kerhojen toimintakertomuksia. Kerhon hallitus valtuutettiinkin tekemään tästä esitys sekä historiikkitoimikunnalle että Liiton hallitukselle. On tietenkin totta, että kerhoissa tehdään suurin osa suomalaisesta radioamatööritoimintatyöstä ja Liiton historian kirjaamisen kannalta tästä on valtava hyöty.

- Vesa, OH3FYE; kiitti viimeisessä kerhokirjeessä ollutta linkkiä Ruotsin Liiton sivuilla olevaan rakennusohjeeseen. Vesa totesi pahoitellen SRAL:n sivuilta rakentelun, tärkeän osan harrastetta, puuttuvan kokonaan, ja toivoi että tämä tärkeä osa harrastetta nostettaisiin asteikolla ylemmäs.

- Vuosikokousyleisö antoi myös kiitokset säännöllisesti ilmestyvälle kerhokirjeelle, jota pidettiin ainutlaatuisena palveluna kerhon jäsenille ja kaikille muillekin lähes 300 tilaajalle. Kerhokirjettä pidettiin ehdottoman tarpeellisena tiedotuksen kannalta mutta myös toimintaan motivoivana.

- Raimo, OH3RV; esitteli osanottajille pian avattavaa ”OH3AC Keskustelupalstaa” ja siihen tulevaa sisältöä. Palstaa pidettiin mielenkiintoisena sekä toivottiin siitä olevan apua tiedon parempaan ryhmittelyyn ja löytämiseen.

- Kerhon hallitus oli tehnyt esityksen SRAL:n hallitukselle, että kerhon sihteerille ja hallituksen jäsenelle Jarille, OH2BU; myönnettäisiin Arvo Laron palkinto kerhotoiminnan edistämisestä. Kokouksen osanottajat päättivät yksimielisesti taputuksin puoltaa ja kannattaa hallituksen tekemää esitystä.

Vuosikokouspöytäkirjan ja toimintakertomuksen voit lukea klikkaamalla.

Sergei

Kokous alkoi tyyplliseen tapaan työjärjestyksen hyväksymisellä ....

Sergei

... mutta Päivi, OH3SL; pyysi työjärjestysvuoron ja kertoi omasta taustastaan. Päivin isä oli aikanaan OH3SL ja isänsä sylissä Päivi oli saanut jo pienenä olla mukana radioamatööritoiminnassa. Viime syksyn messuilla Päivi törmäsi kerhon osastoon ja moneen kerholaiseen ja vanhat mukavat muistot tulivat mieleen. Erityisesti Jari, OH2BU; kannusti kurssille ja hankkimaan isän luvan takaisin.

Sergei

Kiitoksena Jarille, OH2BU; opetuksesta ja kannustuksesta ja "paksupäiseen" opiskelijaan sinnikkyydellä suhtautumisesta Päivi oli maalannut taulun, jolla halusi kiittää paitsi Jaria myös koko kerhon jäsenkuntaa takaisin harrastukseen tuomisesta.

Sergei

Rami, OH3DB;(seisomassa) huolehti Skype-yhteydestä Gerd'iin, DL2SB/OH5SB. Istumassa vas. Pekka, OH3JMJ (kerhon puheenjohtaja); Harri, OH3UP (kerhon taloudenhoitaja); Vesa, OH3FYE; ja Kai, OH2PR (kerhon kunniajäsen) joka toimi kokouksen tehokkaana mutta sympaattisena puheenjohtajana.

Sergei

Toimintakertomuksesta löytyi myös kuva kerhon jäsenmäärän kehityksestä.

Sergei

Aina iloinen Esa, OH3MWN.

Sergei

Yrjö, OH3YP.

Sergei

Kokousyleisöä länsilaidalla.

Sergei

Raimo, OH3DB.

Sergei

Vas. Pena, OH3TY; Erkki, OH3JLF; ja Henry, OH3EGL.

Sergei

Kerhon varapuheenjohtaja Raimo, OH3RV.

Sergei

Vesa, OH3FYE.

Kuvat Seppo, OH2TO
Teksti Jari, OH2BU

... ja tästä pääset takaisin etusivulle

© Text-copyright: OH3AC